Ik kan het niet laten, maar ik kan het niet laten.

De werknemer A (25) is tegenwoordig bezig met virtuele geldinvesteringen. Nu de markt tuimelde door de aankondiging van verschillende regelgeving, is A blij dat het rendement omhoog gaat en is het verward of hij nu uit de coinfans moet komen.

Tijdens het interview vertelde hij een verslaggever dat het hoofdstuk vandaag enorm is gecrasht, en dat het nu een kans is om naar binnen te komen. Hoewel hij de kennis van virtuele geldinvesteringen had, was hij bijna bezorgd over ‘moet ik nu naar binnen gaan’.

Tijdens het weekend werden veel virtuele valuta’s, waaronder Bitcoin, ‘een grote daling’ genoemd, vanwege de prijscorrectie en de versterking van de regelgeving in verschillende landen.

De prijs van Bitcoin, die op 14 augustus $ 60.000 overschreed, daalde tot $ 40.000 op 24 oktober. Deskundigen verwarren de negatieve vooruitzichten en de positieve vooruitzichten dat de daling voorlopig zal leiden.

De 20-jarigen die de Koreaanse Daily interviewden, waren ook van mening dat sommigen de huidige daling als een kans op terugwinning wilden beschouwen.

A (25) begon vorig jaar december met een investering in virtueel geld (bitcoin etherium), waarmee het 100% rendement van een droom werd bereikt, 폰테크 vier maanden en een paar dagen geleden, toen het begon met 15 miljoen gewonnen. Hij had niet vanaf het begin een ‘jackpot’ geslagen; vroeg in zijn initiatie was hij zelfs een tijdje weggegaan van de ‘coinfan’, omdat hij de bitterheid van de coördinator zag.

Maar de opbrengst van de aandelen en de som van de som was slechts somber vergeleken met de opbrengst van het cryptografische geld. Kim zei: “Het leven zal niet veel veranderen als we een aandeel nemen,” en “Koin is teruggekomen omdat het zo waarschijnlijk is.”

De markt voor virtuele valuta, die in 2017 werd onderbroken door de aankondiging van overheidsregulering, is weer warm. De recente beleggers van de 2030 generatie, die de ‘jurin’ van Korea werden genoemd, hebben hun ogen gericht op virtuele valuta.

Zelfs degenen die niet geïnteresseerd waren in beleggingsproducten zoals aandelen, begonnen zich aan te sluiten bij virtuele valuta, en ook jij, die niet aarzelde om ‘Korin’ (coin beleggings- en kindertijd) te worden, stapte in de virtuele geldmarkt.

De twintiger jaren zijn een generatie van veranderingen, waaronder studenten, werknemers en werknemers, en de verschillende redenen waarom ze coin zijn, zijn evenzeer als de verschillende sociale rollen.

Sommige studenten zeiden dat ze in de ‘coinboard’ waren gesprongen, zoals A., of dat ze een kleine vergoeding zouden betalen als ze een hobby zouden zijn. Ze investeren om hun eigen redenen, hoewel ze denken dat virtuele geldinvesteringen “dicht zijn voor speculatie of gokken”.

Gezien de huidige situatie van de vier grootste virtuele valutabeurs (kam, upbit, kobit en coinwoner) die Kwon Eun-hee, de wetgever van de Kookmin’s Unification Party, op 21 oktober openbaarde, zijn er in het eerste kwartaal 2,495.189 nieuwe abonnees. De 20 en 30 waren respectievelijk 32,7% (816,039) en 30,8% (768,775); meer dan 6 van de 10 nieuwe investeerders zijn 2030 generaties. Aan de andere kant waren er 19,1% (475649) en 8,8% (219.665) in de 50.

Ik heb gehoord van de 20ers die in virtuele valuta zijn gevallen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다